Pohlavní nemoc

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli při odběru krve(když se zjištuje otrava krve) se dá zjistit, zda je člověk nakažen virem HIV ( například, když neni něco v krkvi v pořádku)? A mým dalším dotazem je to, j)estli může s HIV souviset rýma, hleny v krku (popřípadě bolest v krku s menším kašlem) a jeden aft (10 týden po rizikovém chování). Děkuju

Odpověď odborníka:

Při běžných odběrech se toto vyšetření neprovádí, musíte cíleně o to požádat. Příznaky, které popisujete, nebudou souviset s HIV.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Co všechno vás čeká po operaci křečových žil
Články: Co všechno vás čeká po operaci křečových žil
Chystáte-li se vyřešit...
Nárok na lázně s RS je individuální
Články: Nárok na lázně s RS je individuální
Lázeňská léčebně...
Na bolest hlavy platí homeopatie
Články: Na bolest hlavy platí homeopatie
Bolest hlavy je jednou z...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Prostata
Články: Prostata
Prostata je součástí...
Rakovina prsu útočí i na mladé ženy!
Články: Rakovina prsu útočí i na mladé ženy!
Rakovina prsu je v České...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x