Pokles pánevního dna

Dotaz pro pacientku, které je 83 let a užívá Ovestin-tablety. Zda by z důvodu rizika v tomto věku nebylo vhodnějsi používat mast Ovestin? Ceny jsou přece jen málo rozdílné, pokud by VZP nechtěla hradit vyšší cenu, je možné, aby si mast hradila sama a nemusela docházet pro recept k lékaři? poz. Pacientka má umístěný pesar v děloze z důvodu poklesu pánevního dna. Děkuji za odpověď. J

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jistě by záměna byla vhodná a možná, domluvte se na ní s lékařem, který mamince tablety předepsal - domluva s ošetřujícím lékařem je jistě přínosnější - ale jen on je informován o celkovém stavu pacinentky a jejích zdravotních problémech detailně. Jistě vám vyhoví. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: