Popraskaná topořivá tělíska

Dobrý den. Po používání vakuové pumpy asi půl roku 5x týdně mám problémy s erekcí. Do penisu se krev dostane, cítím vzrušení, ale není dostatečně pevný a občas po chvílí uvadá. V leže to ještě jde, ale ve stoje se penis nepostaví skoro vůbec. Lze to nějak řešit? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Pumpu přestaňte zcela používat. Pokuste se co nejdelší dobu vyvarovat erekce. Topořivá tělesa by se mohla stáhnout a zlepšit svoji funkci. Pokud se vše nezlepší časem, je vhodné užívání léků podporujících erekci.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
........ | Od: Pavel | 25.12.2013 11:09
Dobrý den,
Richarde,můžete se mi ozvat.
Zlepšilo se Vám to? Děkuji. pavelnovotny@atlas.cz
reagovat
...... | Od: Pavel | 5.9.2013 19:05
Mám ty samé potíže. Časem se to nezlepšilo.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Lumbální punkce
Články: Lumbální punkce
Lumbální punkce, slangově...
Nepodceňujte vyrážku. Může být projevem alergie.
Články: Nepodceňujte vyrážku. Může být projevem alergie.
Alergie mívá různé projevy...
Smršť hormonů zvaná menstruační cyklus, víte o něm všechno?
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Porucha jater se projeví i na rukou
Články: Porucha jater se projeví i na rukou
Jaterními chorobami, ať už...
Závislost na opiátech
Články: Závislost na opiátech
Drogy ze skupiny opiátů...
B-komplex: ideální potrava pro nervy
Články: B-komplex: ideální potrava pro nervy
Možných příčin postižení...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: