Poškozený sval

Dobrý den, chci ze zeptat, zda je možné operovat utržený a následně špatně srostlý sval?? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud je již sval srostlý, tak bych Vám jen prosté přešití nedoporučoval. Nicméně vše je možno a nutno zkonzultovat s plastickým chirurgem. Pěkný den přeje dr. T. Kempný

MUDr. Tomáš Kempný
MUDr. Tomáš Kempný

Specializace: Plastická chirurgie
Pracoviště: Centrum žilní chirurgie Kojetín, AREA MEDICA spol. s r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: