Potah na mandlích

Dobrý den, chci se zeptat, jestli je potah na mandli (viz.foto) normální. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, děkuji za ostré foto!! To , co si myslíte, že je povlak, je pouze jizva, zřejmě po nějaké dřívější angíně a o nic patologického se nejedná!!

MUDr. Vladimír Prokop
MUDr. Vladimír Prokop

Specializace: Ušní, nosní, krční
Pracoviště: FORTMEDICA ORL

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: