Potíže s antikoncepcí

  • Dotaz od: Michaela Malíková
  • Publikováno: 8.1.2010
  • uLékaře.cz

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli se mi může po užívání antikoncepce zhoršit pleť, když mi všichni říkají, že antikoncepce je na pleť dobrá.Možná bude dobré jí vyměnit, ale co když to nepomůže?I se samotnou menstruací mám problémy=silná bolest břich a krvácení..Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

I při užívání antikoncepce mohou problémy s pletí nastat. V tomto případě bych doporučovala změnu za přípravek, který má i antiandrogenní účinky ( pokud ho ještě nemáte), někdy pomůže i dlouhodobé užívání jednofázové antikoncepce bez přestávky ( bez krvácení). Poraďte se o tom se svým gynekologem. Jinak samozřejmě je vhodná návštěva kožního lékaře.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: