Potíže s přítelem

Nevím jestli nejsem normální já nebo můj přítel.Už jsi ničím nejsem jistá,jelikož mi přijde,že ze mě přítel dělá shcálně hlupáka abych ho poslouchala.Kamarádka mi nabídla abych za ná přijela do Prahy,že se rozešla s přítelem a ,že u ní přespím i s dcerkou a uděláme si fajn den a půjdem s mojí dvou letou dcerkou do ZOO a druhý den bych jela domů vlakem bydlíme cca 100km od Prahy.Kamaádka je vzdělaaná žena a bydlí sama a má jednu velkou postel,přítelem mi bylo řečeno,že jsem debil,že budu spát s dcerou a kamrádkou v jedné posteli a že jsem debil,že pojedu do Prahy ke kamarádce ,protože má o mě strach a můžou m tam přepadnout fetáci.Mám dojem ,že to může mít souvislost s chorobnou žárlivostí,nebo mám já hloupé nápady vyrazit na výlet s dcerou do Prahy a přítel to semnou myslí dobře?Už vůbec nevím čí jsem,ale tahle je to u náss se vším,že já uvažiji špatně a on správně.Děkuji za názor.

Odpověď odborníka:

Renato,
neznám samozřejmě všechny souvislosti a mohu hodnotit pouze to, co jste mi napsala. V takovém případě ale musím říct, že cesta s dcerou za kamarádkou se mi jeví jako zcela normální a běžný nápad, i spaní v jedné posteli není nikterak na závadu, pokud se jedná o člověka, kterého znáte velmi dobře. Argument s přepadením od feťáků už mi přijde v celkovém kontextu všech informací jako snaha vás za každou cenu udržet doma. A vůbec pokud vás přítel označuje jako debila, je to velmi přes čáru a takové označení je mi hrubě proti srsti.
Pokud jsou všechny informace pravdivé, tak problém zřejmě nebude ve vašich nápadech, ale v chování přítele.
S pozdravem

MUDr. Jiří Martinů
MUDr. Jiří Martinů

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: