Potrat

Dobrý den chtěla bych se zeptat, před rokem tohohle data jsem měla revizi dělohy, zamlkly potrat. Tet jsem znovu těhotná ale tet si proste bohužel miminko nechat nemůžu! :( Budu pak mít ještě šanci otěhotnět???? Mam i problémy s mentruaci. Už půl roku sem neměla m/s a stejně jsem těhotná. Budu tedy po dalším potratů mít ještě šanci na miminko? Mockrát děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pakliže bude výkon tedy revize dutiny děložní provedená dobře a včas, neměla by další šance na otěhotnění být ohrožena. Miniinterupce je relativně šetrný výkon. Musí se provést do 8 týdne těhotenství/ 8 týdnů od prvního dne poslední menstruace či podle ultrazvuku ve vašem případě / s pozdravem MUDr. Vilém Jelínek

MUDr. Vilém Jelínek, CSc.
MUDr. Vilém Jelínek, CSc.

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynprofi s.r.o., Gynekologická ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
Dráždivý tračník
Články: Dráždivý tračník
Nejodvážnější lékařské...
Varikokéla – mužská příčina neplodnosti
Články: Varikokéla – mužská příčina neplodnosti
Jedná se o rozšíření žil...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Psoriatickou artritidu může odhalit stisk ruky
Články: Psoriatickou artritidu může odhalit stisk ruky
Bolestivé a oteklé klouby k...
Ženská masturbace
Články: Ženská masturbace
Mnoho žen ještě stále žije...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: