Potrat

Dobry den,jsem po farmaceutickem ukonceni tehotenstvi po aplikaci mifegyne.Po 14 dnech jsem byla na kontrole a jelikoz ve me zustali zbytky sliznice tak me byla aplikovana vyvolavaci injekce MEM.2 dny jsem spinila,treti den jsem mela nechraneny styk.Muzu byt tehotna kdyz je sliznice odumrela nebo jak to je? Dekuji Vam za asi odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, slečno Ivo. Otěhotnění je za daných okolností prakticky vyloučené. I z hlediska stavu po ukončení gravidity lze ale doporučit používání kondomu (jste vlastně v "šestinedělí"). Pokud jste užívala hormonální antikoncepci, na načasování jejího opětovného nasazení se domluvíte se svým ošetřujícím gynekologem.

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x