Potrat

Dobrý den,ráda bych se zeptala,pokud by plod v těle matky zemřel např.do 12 tt - zamlklý potrat,je možné, aby i nadále vyvolával žaludeční nevolnost?? A je normální, když jsem v 7-8 týdnu těhotenství, že v podbříšku vůbec nic necítím? Žádné bolesti, ale ani pocit, malý pohyb,....že jsem těhotná?Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vyčkejte do kontroly UZV u gynekologa, ve 7-8. týdnu ještě není cítit pohyb dítětě a některé ženy nemusejí nijak pocitovat, že jsou těhotné, neznepokojujte se. Nevolnosti jsou normálním projevem těhotenství u 70ˇ% žen, zmírnit tyto projevy můžete všelijak, pár tipů můžete najít třeba na tomto odkaze: http://www.lupusinky.estranky.cz/clanky/tehotenstvi-a-lupus/zvraceni-v-tehotenstvi. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: