Potravní doplnˇky+léky

Dobrý den,užívám Vasu a k tomu Torvacard 10,Tritace2,5,Focusin0,4,Letrox 100.CHtěl bych se ujistit,zda-li tyto léky mohu kombinovat s ,již zmíněnou,Vasou?Mám aterosklerozu krční tepny.Děkuji za odpovědˇa zdravím.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nejspíše vám neublíží, ale zázraky nečekejte, raději byste měl dodržovat zdravý jídelní styl, nekouřit a také se hodně pohybovat - redukce nezdravých tuků v krvi velmi dobře přichází při dietě se sníženým množstvím tuků. Info o dietě např. zde: http://www.kardiochirurgie.cz/vyziva, nebo si můžete koupit třeba knihu o stravování, zadáte do vyhledávače termín Dieta při hyperlipidemii. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: