Potřebuji antikoncepci?

Dobrý den, je mi 47let, beru Euthyrox 75 1-0-0, kvůli tromboze v noze jsem přestala užívat HA, 1/2 roku Varfarin-bez problému (menses pravid.),pak absence menses 4 měsíce (prolaktin 50)-bez HA. Lékař:jde o přechod-bez antikoncepce. Nyní opět 3x menses pravidelně-je znovu potřeba antikoncepce (Mirena)? Děkuji a přeji hezký den

Odpověď odborníka:

Dobrý den, to musí posoudit Váš ošetřující lékař na základě aktuálního vyšetření. Obecně je v přechodu běžné, že se menstruace stane nepravidelnou, nebo spíše že začne vynechávat.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: