Povolený sval

Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala na můj problém,jsem necelé 2.měsíce po operaci poruchy vazů a šlachy v pánevní krajině a stehna,po předchozí operaci coxa saltans vlevo,po necelých 14.dnech od operace poruchy vazů a šlachy se mi v oblasti kyčle a hýždě objevila "propadlina" která nesnesitelně bolí k tomu se mi objevila i artroza 1.stupně u obou kyčlí,lékař diagnostikoval povolený sval,aplikoval obstřik,beru analgetika ve velkém množství a chůze bez francouzských berlí je nemožná i s došlapem na končetinu.Rehabilitace pro velkou bolest nejsem schopná,po laserové terapii se "propadlina" ještě více propadla.Chci se Vás zeptat, je vůbec nějaké řešení ? Děkuji Vám za odpověd.

Odpověď odborníka:

Nepopsala jste přesně o jakou operaci se jednalo. Nicméně je třeba kontrolní ortopedické vyšetření s provedením vyšetření diagnostickým ultrazvukem a vyšetření oné vámi popisované propadliny. Podle výsledku patrně vhodná operační revize a ošetření onoho defektu, který může být svalovým defektem. Teprve poté řízená rehabilitace.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x