Pozna se na rtg snimku patere tehotenstvi?

Dobry den, chtela bych se zeptat zda se na rtg snimku patere pozna pripadne tehotenstvi?Tehotensks test jsem si delala 6 tydnu od posledniho pohl.styku a vysel negativne. Poboliva me v oblasti konecniku a v zadech dole. Bylo mi receno ze to muze byt tluste strevo. Mohla bych byt tehotna i pres to ze mi tehotensky test ukazuje negativni vysledek? Dekuji.

Odpověď odborníka:

Na rtg snímku páteře se malé těhotenství rozhodně nepozná,pokud je test negativní gravidita je nepravděpodobná a nepatří k počínající graviditě bolesti v zádech a konečníku. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
RTG snímek plic
Články: RTG snímek plic
RTG snímek plic je jedním z...
Zánět středního ucha: co vás nejvíc zajímá
Články: Zánět středního ucha: co vás nejvíc zajímá
Zánět středního ucha...
Bolesti hlavy: poznejte jejich příčinu, (nejen) kvůli léčbě
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x