Pozitivní ureaplasmata

Od července minulého roku beru antibiotika na zánět močáku v podstatě v kuse. V lednu mi byly udělány stěry a byly zjištěné pozitivní ureaplasmata. S Přítelem jsme se oba přeléčili (Doxybene), bohužel to nezabralo. Další antibiotika jsme dostali na dvacet dní (Ofloxin). Samozřejmě celých dvacet dní bylo bez sexu. Je to týden, co jsem dobrala antibiotika a opět cítím pálení při močení. Tak se chci zeptat, jestli nevíte, jak pokračovat? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Žaneto, doporučuji jak u Vás, tak u přítele zopakovat vyšetření včetně kultivace k určení citlivosti na antibiotika a nasadit antibiotika cíleně podle výsledku. Hezký večer.

MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.
MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka, Kralupy nad Vltavou

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Cystoskopie
Články: Cystoskopie
Cystoskopie je endoskopické...
Jak se hodnotí rakovina prostaty
Články: Jak se hodnotí rakovina prostaty
Stadium neboli rozsah...
Trápí vás dásně? Víme, co jim škodí!
Články: Trápí vás dásně? Víme, co jim škodí!
Správná péče o dutinu ústní...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Štítná žláza dokáže hodně potrápit
Články: Štítná žláza dokáže hodně potrápit
Štítná žláza může...
Rakovina ledvin
Články: Rakovina ledvin
Rakovina ledvin (renální...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: