Praskl nám kondom

  • Dotaz od: Týnulenka
  • Publikováno: 27.11.2015
  • uLékaře.cz

Dobrý den chci se zeptat, dne 18.11.jsem dostala antivirotika, dne 23.11.jsme měli s přítelem sex a praskl nám kondom, všimli jsme si toho až když se přítel udělal, tak jsme okamžitě letěli do lékárny pro Postinor 2, po půl hodině jsem užila prášek, a po 2,5 hodině jsem měla orgasmus může to nějak působit na otěhotnění ? Mužů být tehotna i přes to ? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, kontraceptiva užívaná po koitu nemají sice úplně 100% účinnost, ale orgasmus spolehlivost neovlivní. Léky účinkují ne proti oplození, ale spíše uhnízdění vajíčka. Tedy virostatika ani orgasmus nehraje roli a nesníží účinek. Zdraví LJ

MUDr. Luboš Janů Ph.D.
MUDr. Luboš Janů Ph.D.

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: Ambulance Smrková ulice, Plzeň

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x