Prasklá předkožka

Dobrý den, už jsem vám emaily psal ale píšu ještě jeden tak teda přikládám foto prasklé předkožky bolestivé při přetahování ( tak 2 týdny v měsíci pak zmizí a zase začne praskat a bolet za nějakou dobu. Dá se říct že je to toto http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/krvave-ranky-83599 takže jsem si koupil clotrimazol a ten jsem začal používat.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Clotrimazol má význam, pokud by šlo o bakteriální infekci, což tak úplně nevypadá. Když bude kůže dál praskat a jizvit se, tak bude vhodná obřízka

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: