Prasklina v ušním bubínku

Před pár dny se mi do ucha dostal silný závan vzduchu ze vzduchové pumpy.Na pul minuty mi zalehlo a tak dvě minuty pískalo ,sem tam se stává ,že mi v něm píská.Slyším dobře.Nemohlo dojít k natržení,nevadí když se mi do něj dostane mořská voda? Jsem teď v USA a lékař je hodně drahý.Děkuji - vyhledávání

Odpověď odborníka:

Pokud slyšíte na dané ucho bez problému, nejspíše k protržení nedošlo, i kdyby, hojí se prasklina celkem rychle (do cca 2 týdnů), takže pokud se stav bude zlepšovat, není návštěva lékaře klíčová. Plavání ale doporučuji vynechat nebo používat alespoň nějakou ochrannou pomůcku (např. silikonovou ucpávku, tu myslím koupíte v lékárně).

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x