Praskly kondom.

Dobrý den, myslím minulý čtvrtek dobrala antikoncepci a zároveň antibiotika. Teď je o týden později, a mám se to stalo včera. A tak právě proto se ptám, jestli nehrozí otěhotnění. Hned poté si vzala antikoncepci z nového platicka. Děkuji

Odpověď odborníka:

Už je to jasnější, ale pokud je již týden po ukončení antibiotik a užívá antikoncepci pravidelně podle rozpisu myslím,že není příliš velký důvod k obavám

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: