Prasklý kondom

Dobrý den, s přítelem jsem měla nehodu, kdy nám při sexu praskl kondom, bohužel jsme to zjistili pozdě... Antikoncepci neberu a před týdnem mi skončili měsíčky. Nedávno jsem měla zranění kolene a pan doktor mi řekl, že mám antikoncepci vysadit kvůli zvýšenému riziku výskytu trombozy. Čekám na operaci s kolenem a nevím jestli si mám vzít tabletku PO, popřípadě jestli mám hned začít brát antikoncepci. Děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tabletu po bych vzala určitě, ale tu můžete vzít do 72hodin. Antikonecpce Vám nyní nepomůže.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
 
Kam dál
Naposledy čtené: