Prasklý kondom

  • Dotaz od: Miminko111
  • Publikováno: 12.11.2011
  • uLékaře.cz

Dobrý den, 2 roky jsem po porodu brala Depoproveru.Praskl nám kondom.Poslední injekci jsem měla před 4 měsíci.Je tu možnost otěhotnění?Dosud nemám menstruaci a občas jen velmi slabé zašpinění. Je tu možnost otěhotnění? Mám 2 děti, další neplánujem.Mám si dojít raději pro postinor.Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Raději ano,účinnost Provery je 3 měsíce příjemný večer

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: