Praskly kondom

Dobry den, prosim Vas, zajimalo by me, jake je mozne procento otehotneni,kdy pri pohlavni styku praskne kondom a bylo to zjisteno az po nem. Doporucujete jit ke gynekologovi pro Postinor? (Podle vypoctu bych mela mit neplodne dny,tzn mam tyden pred menstruaci). Moc dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Týden před menses je pravděpodobnost otěhotnění menší,ale pro jistotu si Postinor kupte je nyní volně prodejný. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: