Přechozená borelioza

  • Dotaz od: jan císař
  • Publikováno: 11.1.2011
  • uLékaře.cz

Dobrý den, po přechození boreliozy kolik let mohou zůstat v těle protilátky proti borelioze?

Odpověď odborníka:

Dorý den, to je individuální, i několik let...ale není to nic špatného, je to známka, že tělo se s infekcí setkalo a "popralo", nepřisuzujte tomu nějaký špatný podtext. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
mozek | Od: zvedavec | 2.11.2014 15:34
je pravda že pokud se neléčí antibiotiky, vede
bezpodmínečně k poškození mozku?
dík
reagovat
re:mozek | Od: uLekare.cz | 3.11.2014 10:13
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, aby jste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kouření škodí
Články: Kouření škodí "od hlavy k patě"
Kouření cigaret a obecně...
Parazitární nemoci střeva
Články: Parazitární nemoci střeva
Parazitární nemoci nepazří...
Operace srdečních chlopní může zachránit život
Články: Operace srdečních chlopní může zachránit život
Operace srdečních chlopní...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: