Předkožka

Dobrý den, mám otázku.Předkožka mi jde ve stavu bez erekce normálně stahovat co nejníž, ale při erekci mi to jde jen na konec žaludu (kompletně bez bolesti, nebo tlačení apod. - problémy mi to nedělá)…Je to problém, který by se měl řešit? Díky.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud nic nebolí a neotéká, tak to řešit rozhodně nemusíte - při erekci se penis může zvětšit tak, že žalud nelze předkožkou zcela překrýt a je to úplně normální a běžné.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: