Přeočkování prevenarem

Dobrý den, náš syn byl naočkován vakcínou Prevenar (7 valentní) ve věku sedmi a osmi měsíců. K přeočkování by mělo dojít ve druhém roce. Kdy přesně. Je jedno, zda ve třináctém či dvacátémčtvrtém měsíci jeho věku. Je možné naočkovat až ve dvacátémčtvrtém měsíci jeho věku a to již 13 valentním Prevenarem? Stačila by jedna dávka? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, 3. (posilující) dávka se podává 6 až 12měsíců po 2.dávce. Lze přeočkovat již 13valentním Prevenarem. Redakce se omlouvá za prodlevu v odpovědi.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rektoskopie
Články: Rektoskopie
Rektoskopie je endoskopická...
Příznaky spojené s Crohnovou chorobou ovlivňuje také menstruační cyklus
Roztroušená skleróza: s psychoterapií se žije lépe
Články: Roztroušená skleróza: s psychoterapií se žije lépe
Léčba roztroušené sklerózy...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Endokrinologické vyšetření
Články: Endokrinologické vyšetření
Endokrinologické vyšetření...
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
Otěhotnění po antikoncepci může i nemusí být problém
Články: Otěhotnění po antikoncepci může i nemusí být problém
Patříte mezi ženy, které...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: