Přetrhané vazy v koleni.

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat mám přetrhaný křížový vaz v koleni už přes rok. Do roka bych chěl jít na operaci (momentálně nemohu kvůli zaměstnání). Mohu jít i přesto na tetování na ruku ? Děkuji Lukáš

Odpověď odborníka:

Tetování nijak operaci neohrožuje, ale asi bych si tetování zvlášť na viditelnou část těla nedal, snad jen zpsob dočasného tetování.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: