Přetrvávající bolest kolene

Dobry den, pred casem jsem vam tyden po ASK psala ohledne píchani v koleni a stavu po artroskopii kolene kde mi byla pretrhnuta řasa a odstranena zjizvena tkan , dnes je to temer dva mesice po operaci a pichani na vnitrni strane kolene neustava....chodim jiz treti tyden na rehabilitaci koleno ohnu do 120 stupnu a v klidu jej i srovnam, jen pri zatižení na nej nemuzu doslapnout prave kvuli bolestivemu pichani na vnitrní strane..stale pretrvava otok ktery se i po male zatezi zvetsuje a koleno se i vice prehriva...pri posledni navsteve ortopeda mi doktor udela punkci kde bylo vytazeno minimalni mnozství vypotku..rekl ze koleno odtece jenomze je to porad stene.. rada bych vas poprosila o vas lekarsky nazor dekuji s pranim hezkeho dne Juračková Tereza

Odpověď odborníka:

Je potřeba, abyste se lékaře zeptala, zda přece jenom v koleně nebyly známky artrozy, které se mohou vyjímečně v nevelkém rozsahu objevitt i mladých lidí. Stálo by zato abyste v tom případě absolvovala léčbu injekcemi látek, které chrupavku chrání. Ortoped vám poradí jaký přípravek by byl pro vás nejvhodnější a sám ho může aplikovat. Do té doby pokračovat v rehabilitaci, u rehabilitačního lékaře si vyžádejte i potřebnou fyzikální léčbu kolena..

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: