Příliš dlouhá menstruace

Dobrý den, po vysazení prášku jsem dostala angínu a začala brát antibiotika, a po dobrání antibiotik dostala menstruaci po 14 dnech od začátku té předchozí. První týden bylo jen špinění a pak začala silná, teď už je to třetí týden a stále silnější. U mého gynekologa jsem byla před měsícem, tak zda to opravdu může být rozhozením cyklu po antibiotikách? děkuji

Odpověď odborníka:

Jedná se pravděpodobně o hormonální poruchu, antibiotika by na to neměla mít vliv, krvácíte-li již 3 týdny navštivte neprodleně gynekologa jsou to zbytečné krevní ztráty a je nutno zjistit příčinu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: