Příznaky vysazení ha

Dobrý den paní doktorko, před 4 týdny jsem si vzala poslední tabletku, den po ní jsem měla nechráněný pohlavní styk a 4 dny nato jsem dostala MS, jak bylo normálně očekáváno. Po MS jsem další plato už nenačala. Až do včerejška jsem byla až na bolesti v podbřišku ok, ale včera mě začal bolet žaludek, bolesti podbřišku se stupňují, mám citlivé bradavky jak ještě nikdy a celkově je mi na nic. Těhotná bych opravdu být něměla, když pohl. styk byl ještě v rámci pausy po užívání HA, ale mám pocit, že moje tělo se chová jako bych těhotná byla. Další MS očekávám příští týden. Myslíte, že tyhle příznaky se po očekáváné MS zklidní?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, záleží na tom, jaká je pravá příčina těchto obtíží. Jestliže se menstruace v termínu nedostaví, udělejte si těhotenský test. Při dalším zhoršování obtíží navštivte rovnou lékaře.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: