Problém- penis

Dobrý večer, chtěl bych se zeptat, jestli nevíte, co to může být. Nebolí to, nesvrbí to, nemá to zvýšenou ani sníženou citlivost a při masturbaci to nevadí. Na patnáctileté prohlídce mi doktorka říkala, že jsem v pořádku, ale nevím jestli si toho všimla. Je mi 17

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud je přítomný flíček nebolestivý, nevystupuje nad okolí ani není vkleslý nebo nemá okraje, nezvětšuje se, nečiní Vám žádné obtíže, pak se nejedná o nic závažného. Podle vzhledu na fotce to odhaduji na možná mykotický flíček ("plíseň") nebo na pigmentovou skvrnu. Pokud byste měl jakékoli obavy nebo pochybnosti dále, ukažte nález "na vlastní oči" vaší lékařce, nebo vyhledejte urologa nebo kožního lékaře (opět, aby viděli nález na vlastní oči, fotka může zkreslovat).

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Játra v ohrožení: jak poznat problém
Články: Játra v ohrožení: jak poznat problém
Játra jsou životně důležitý...
Zacelení poporodních ran může urychlit sama žena
Články: Zacelení poporodních ran může urychlit sama žena
Při porodu se velmi často...
Depresí k infarktu
Články: Depresí k infarktu
Fyzicky zdraví lidé trpící...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: