Problém s kolenem po ortéze.

Na fotbale jsem si vyhodil koleno a musel jsem ca týdny nosit ortézu s berlemi a píchat si injekce Frxiparine 0, 6 ml. Dvakrát mi vytáhli z kolene vodu dohromady cca 35 ml. Po dvou týdnech mi doktor řekl, ať odložím ortézu a berle a začnu pomalu zatěžovat koleno. Že začátku se vše zdálo v pořádku, ale po třech dnech se mi na vnitřní straně pravého kolena udělala tekutá boule a i okolo kolene je to tekuté. Je to něco závažného? Zmizí ta voda postupně? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Doporučovala bych kontrolní návštěvu na ortopedii, může se jednat o recidivu výpotku v koleni. Hezký den.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: