Problém s mentruací

Dobrý den, v rámci minulých dvou týdnů jsem prodělala zánět močového měchýře, brala jsem antibitika standartně po dobu 10 dní. Dobírala jsem je včera, menstruace mi měla začít v neděli, kdy se tak stalo,ale velmi málo a v po skončila. Dělala jsem si těhotenský test, který vyšel negativně. Během požívání antibiotik jsme s přítelem volili i ochranu kondomem. Nové platíčko začínám brát zítra - tedy ve čtvrtek, bude antikoncepce i po takovéto menstruaci spolehlivá? Většinou si " dělám pauzu" po 3 měsících, ted z důvodu antibiotik jsem vysadila po měsici, mohlo to mít taky vliv na menstruaci? Děkuji

Odpověď odborníka:

Vysazení po měsíci by by na cyklus vliv mít nemělo, když byl test negativní myslím že můžete být bez obav,antikoncepce by měla v tomto cyklu být zcela spolehlivá.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: