Problém s varletem

Dobrý den, zhruba před měsícem a půl jsem měl příušnice se zánětem mozkových blan a zánětem pravého varlete, ještě v nemocnici jsem bral na to prednison a otok za den splasknu, prednison jsem bral ještě dva týdny doma, žádné bolesti nemám ale příjde mi že je to pravé varle trochu zmenšené a šourek je nepatrně zarudlý, hrozí mš neplodnost? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučuji neprodlené lékařské vyšetření k zabránění případné komplikace, kterou uvádíte.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: