Problém s viděním

Dobry den, v mesici listopadu jsem chodil na rehabilitaci s krční páteři, druhy den se mi na par minut zhorsilo videni (videl jsem jen obrysy) a pote se mi videni vratilo do normalu, od toho problemu se mi vzdy na nejakou dobu objevi pred obema ocima male zrnici se kolecko, nejlepe je videno, kdyz koukam do pritmi, je to docela neprijemne a jeste mi to s tim obcas provazi paleni oci, s tim jsem byl uz u ocniho, nasadil mi antibiotika, ze se jedna o nehnisavy zanet spojivek, chtel bych Vas poprosit o vyjadreni k problemu zda to muze souviset s rehabilitaci krcni patere a jestli to prejde samo nebo vyhledat odbornou pomoc lekare. Dekuji.za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, příčinou může být i sama blokáda krční páteře. V takovém případě je krátkodobý výpadek vidění možný. K samovolné úpravě dojde až se vyřeší problémy s krční páteří. Pokud se stav ale bude opakovat, tak raději vyhledejte očního lékaře...mohlo by se jednat i o oftalmologickou migrénu a při té je vhodné vyloučit jiné oční příčiny, jež fungují jako spouštěč.

MUDr. Vladimír Korda, Ph.D.
MUDr. Vladimír Korda, Ph.D.

Specializace: Oční lékařství
Pracoviště: OFTEX oční klinika Pardubice a oční centrum Hradec Králové

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Bromelain: chytrý enzym, který najde a léčí poškozenou tkáň
Scintigrafie skeletu
Články: Scintigrafie skeletu
Scintigrafie (scinti...
Kolonoskopie se nemusíte bát
Články: Kolonoskopie se nemusíte bát
Poslal Vás lékař na...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Sexuální výchova: Masturbace u dětí
Články: Sexuální výchova: Masturbace u dětí
Masturbace je normální...
Plný nos jemně vyčistí sůl
Články: Plný nos jemně vyčistí sůl
Ucpaný nos je nepříjemná...
Salmonelóza stále aktuální (1. díl)
Články: Salmonelóza stále aktuální (1. díl)
Salmonelóza je akutní...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: