Problémy s močákem

Chci se zeptat, mám opět problémy s močákem, pálení, bolest při domočování, už jsem to párkrát měla, ale, když mi nasadí doktor antibiotika na týden až 14 dní například v pondělí, mohla bych je třeba o víkend jeden maximálně dva dny vynechat a pak zase pokračovat v braní léků? zhorší se nějak účinek nebo jen prodlouží nebo jak moc velký vliv to má na uzdravení? děkuji moc za odpověd

Odpověď odborníka:

Pokud máte vybrat dávku antibiotik, tak je musíte brát v kuse, jinak nemají správný účinek

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: