Produkce testosteronu

Na konci června jsem ukončil po dvou měsících užívání Testosteronu enantát a Boldenon. Od půli července cítím naprostý hormonální nedotatek(nezájem o sex a podobné), přetrvává atrofie varlat. Můžete mi poradit co a jak s tím? Užívám stále od vysazení Tribulus terestris, zinek, Tamoxifen a zlepšení na sebe nechává čekat. Děkuji za jakoukoliv radu k zlepšení

Odpověď odborníka:

Pokud je vlastní produkce TE nedostatečná, tak je nutná dlouhodobá substituce injekcemi nebo tabletkami. Atrofická varlata zřejmě TE produkovat nebudou nebo jen velmi málo

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Co s tím ? | Od: Miroslav | 3.2.2017 18:41
Bohužel jediný lék na obnovení
činnosti - mesterolon (viz téma
Proviron) v ČR od roku 2011 není.
Tribulus terestris Vám nepomůže.
Ten pouze odbourávání
testosteronu zbržďuje a není-li
produkce, tak není jaksi co
zbržďovat.
A naopak (pro jiné): pokud
dosáhne hladina testosteronu
určité hladiny, začne se zpětnou
vazbou jeho produkce tlumit.
Proto po nějakém čase tribulus
přestane fungovat.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: