Prohnuti pulrocniho chlapce v pateri

Dobry den, chci se zeptat mam syna 6 mesicu a tchan si s nim hral: tchan lezel na zadech a dite mel v rukach delal s nim letadylko leti. Ale pak jsem se po nich ohledla a dite mu sedelo na hrudniku a hodne ohnute dopredu(jeste vubec nedrzi pater v sede). Bylo to tak asi pul minutky. Vim ze tak male dite se nesmi posadit natoz tak predklonit. Tak se chci zeptat ublizilo mu to nejak?

Odpověď odborníka:

Předpoklad, že nikoli. Pateř dětí je velmi ohebná a tvárlivá a postupně se do sezení v tomto věku dostává. Na dálku, ale nelze s žádnou jistotou o tom, že k nějaké byť malé změně nedošlo sdělit. Velmi doporučuji zajít ke svému dětskému lékaři, který dítě prohlédne, vyšetří a stav zhodnotí.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: