Průjem

Chtěla bych se zeptat, zda je možné že se po operaci řitní trhliny objeví průjem, nebo častější vyprazdňování. Nejdříve mi byla v narkoze provedena divulse anu a asi po měsíci ambulantně znovu snešen strážný hrbolek. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Vyloženě průjem ne, ale může se jednat o samovolný únik stolice, nebo horší funkci řítního svěrače. Častější vyprazdňování je po tomto zákroku normální, ale stolice by měla být normálně formovaná. S pozdravem Dr. Janoušková

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: