Průjem

První až čtvrtý den jsem měl bolestivý vodnatý průjem. Mimo průjmy lehké bolesti v oblasti žaludku, nepříjemné pocity v oblasti střev, hlavně v levém boku. Živočišné uhlí nasazeno první den v dávkách 9 tablet denně. Čtvrtý den vysazeno, brán od čvrtého do 6 dne Endiaron - tři tablety denně. Bolesti zcela vymizely, ale sedmý den jsem musel osmkrát na záchod s řidší černou stolicí. Osmý až desátý den uklidnění. Po návratu k normální stravě - těstoviny a ovoce, nastává opět častější stolice, až šestkrát denně. Nyní dvanáctý den se situace uklidňuje, protože jím jenom bílý chléb. Stolice je řidší a černá. Nějak se mi to nezdá. Je možné se jít někam vyšetřit na infekční oddělení, nebo si člověk musí nejprve vystát frontu u praktického lékaře? Děkuji za odpověď!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jděte rovnou na infekční oddělení, určitě vás vyšetří a neodmítnou, pokud máte takovéto dlouhodobé problémy. Hezký den

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Obtěžují vás nežádoucí účinky léčby? Svěřte se svému lékaři
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Sledujte své nehty – vyplatí se vám to!
Články: Sledujte své nehty – vyplatí se vám to!
Máte lupénku a pozorujete...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x