Průjem

dobry den pred nekolika dny jsem psala,ze me zacal trapit prujem dost zapachajici,tak jsem sla k dr.na zastaveni a abych mohla fungovat jssem brala imodium s endiaronem,udelali mi rozbor krve,moci,ster z konecniku vse ok,doporuceny kapky hylak.vcera jsem se tam ocitla u dr znovu protoze predesly den po praci mrakoty zimnice a prujem ale jen jednou,tak mi byl predepsan normix na 6 dni.uz je to dlouho a mam strach co se deje,na wc chodim hlavne rano stolice uz nezapacha ale furt to neni ono.3x za den jdu,hlavne po ranu.pry s kolonoskopii dr jeste pocka.zit s prujmem se neda,jsem z toho ve stresu.nemuze se jednat o zanet strev??je i pravda ze pri nervozite se mi chce na zachod.dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Průjem může být podporován i psychickou nepohodou, existuje tzv. dráživý tračník, který je vlastně neurovegetativní onemocnění. Ale pokud stolice zapáchá, mohlo by jít kromě infekce i např. o onemocnění slinivky, takže doporučuji provést další vyšetření ( krve, ultrazvuk).

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: