První příkrm nekojeného dítěte od 7 měsíce ???

Dobrý den, dcera ( 4. měsíce) není kojená, dáváme UM. Od 6 měsíce plánuji postupné zavedení příkrmů, ale zajímalo by mne zda bych mohla toto třeba ještě o měsíc posunout. U kojených dětí to není problém, u nekojených o tom nikde nepíšou. Co je rozhodující při zavádění příkrmů u nekojeného dítěte??? Pokud prospívá a daří se mu dobře, dají se příkrmy posunout až na 7 měsíc života jako u dětí kojených? Máme v rodině potravinové alergie, tak bych nechtěla nic uspěchat. Díky

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jistě můžete vše posunout, hlavně kvůli alergii bych byla jednoznačně pro - výživa a zdraví vašeho dítěte je jen ve vašich rukou, buďte klidná, nikde není striktně daná žádná časová hranice. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x