Pupeční kýla

Dobrý den, byla mi diagnostikována malá pupeční kýla, která je při stlačení "bulky" bolestivá. Byla jsem objednána s operací až na konec října. Poslední dva dny jsem velmi nadmutá a lehce mě pobolívá břicho. Jinak nezvracím a křeče nemám. Chtěla bych se zeptat, zda je pravděpodobné, že i u malé pupeční kýly došlo k jejímu uskřinutí. V nemocnici mi bylo sděleno, že mám dorazit na akutní příjem pouze kdybych zvracela a měla nesnesitelné křeče. Nicméně mi výše zmíněný stav dělá starosti.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bohužel touto cestou nelze vyloučit uskřinutí kýly. Důležité je taktéž, zda stolice a plyny odcházejí. V případě, že nyní nebyla stolice a neodcházejí plyny, doporučila bych vám raději zajít na vyšetření na chirurgii. S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x