Putujici deloha - myom

Dobry den, jsem rok po porodu a casem me ceka odstraneni delohy z duvodu myomu o velikosti 6 cm. Posledni 2 dny mam po ranu v leze na zadech na brichu tvrdou bouli viz. foto. Vzhledem k tomu, ze jinak mam v teto poloze bricho ploche a tehotna nejsem, nevim jestli se tim mam nejak znepokojovat. Takove boule se mi delaly pouze v tehotenstvi v dobe, kdy deloha dosahovala do vyse pupku. Predem dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Bez vyšetření Vám samozřejmě nemohu říci o co se jedná. Z fotografie jsou patrny povolené svaly břišní stěny, proto onen útvar je ještě více dominantní. Pokud se Vám zdá, že se útvar zvětšuje, rozhodně zajděte na vyšetření. Klasický myom roste je velmi pomalu.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: