Rada

Dobrý den.Před 5 dny se mi objevil hnědý výtok.Těhotenský test jsem si dělala,ale byl negativní. Beru HA Lindynette 20 a tak nevím,jestli mám počkat ještě 2 dny a pak začít nové platíčko. Nemůže to být třeba tím,že beru poprvé antikoncepci?? Děkuji předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

Postupujte přesně podle přibaleného návodu, v prvních cyklech po nasazení antikoncepce se slabé zašpinění nebo zakrvácení může vyskytnout,nemělo by se jednat o nic vážného. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: