Rada pálení

Dobrý den pane doktore, měla jsem zánět moč. cest a byl mi nasazen Nolicin mám ho do úterý. Nyní mi už zabral a řezání při domočování není, ale začal mě trápit poševní vchod(pálení) všude se píše, že je to možná začínající kvas. inf. způsobená antibiotiky.... Mám podrážděné už i pysky z utírání po wc po zánětu (neustále chození na malou). Mám otázku jestli s tím můžu něco začít už dělat jelikož mám ant. do ut a přitom mám ještě menstruaci taky cca do út??? mohu použít femigel(tea tree při slabší menstr.??) popř. co byste mi doporučil za léčbu?? Výtok nejspíše nemám jelikož mám menzes. Nebo mám se vším začít až po menstruaci? Moc děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Bude se pravděpodobně jednat o mykozu, která bohužel léčbu antibiotiky často provází, nejlepší by bylo na zevní rodidla Fungicidin krém a do pochvy Boraxglycerinové globule a obtíže rychle vymizí. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: