Rakovina vajecniku

Zdravím, mamka 44let má rakovinu vaječníku ma vysoké onkomarkery a tudíž se prý jedná o zhoubný nádor, je už objednaná na operaci, ale na dalším vyšetření jí zjistily asi metastázy velikosti 1,6cm na obalu plice. vsechno zacalo tezkym dychanim a zjistenim vodou v plicich,kterou neustale odebiraji.je sance na vyleceni? pri operaci ji odeberou, vajecniky,delohu, tluste strevo a brisni stenu. musim mit kvuli tlusteho streva vyvod??dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v případě postižení zhoubným nádorem se vzdálenými metastázami prakticky šance na vyléčení není. Vývod při operaci na střevě bude nutný. Více informací vám dá váš ošetřující lékař.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: