Rizika anestezie

Mám jít na operaci střeva žlučníku současně a mám nedomykavost strdce,křečové žíly vlevo od dělohy,chopen,sníženou citlivost prstů nohou.a vysoké jaterní testy,nikoliv po alkoholu,žloutenku mám vyloučenou.Je pro mne anestezie bezpečná,?

Odpověď odborníka:

Předoperační vyšetření Vám provede praktický lékař nebo internista a ten posoudí , zda je operace možná a ansteziolog vybere vhodné anestetikum pro Vás.

MUDr. Eva Hnatyšanová
MUDr. Eva Hnatyšanová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Ordinace Praktického lékaře, Praha 1

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: