Rosalgin v těhotenství

Dobrý den, jsem teprve ve 3. týdnu těhotenství (potvrzeno krevním testem, ale gynekolog tam ještě nic neviděl) a mám hustý bílý výtok. Bolesti nemám, ale trochu mě svědí zevní část. U lékaře jsem byla před dvěma dny a znovu mám přijít až za dva týdny. Mohu se zatím propláchnout Rosalginem? Před těhotenstvím mi s výtoky hodně pomohl.

Odpověď odborníka:

Výrobce jej sice výslovně v těhotenství nezakazuje,ale vhodnější je použít odvar z řepíčku. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: