Rozdíl

Dá se vyléčit : chron.LS,t.č.bez kořen.a míšní leze na CB syndrom bilant bez jakýkoliv zákroků jen na lécích uklidňující bolest a občasných rehabilitacích-magnety

Odpověď odborníka:

Dobrý den, dotaz není zcela srozumitelný, nicméně obecně lze říci, že skoro každá bolest zad a šíje způsobená degenerativním postižením páteře může samovolně ustoupit i bez jakékoli lékařské,či jiné intervenci. S pravidelnou RHB a cvičením se však Vaše šance na rychlý ústup bolesti výrazně zvyšuje.

MUDr. Jiří Šrámek
MUDr. Jiří Šrámek

Specializace: Chirurgie páteře
Pracoviště: ProSpine, Německo

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: