Rozštěp

Dceři vyšel triplle-test 1:2, podezření na rozštěp páteře. Ultrazvukem toto podezření genetik vyloučil. Může mít dítě rozštep v obličeji? Dá se rozštep v obličeji diagnortikovat z plodové vody?

Odpověď odborníka:

Může být rozštěp rtu či patra ty amniocenteza neodhalí ale pokud genetik toto vyloučil myslím že si nemusíte dělat starosti. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: